Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €

Toimitusaika

Toimitusaika Helnon keittiöille vaihtelee toimitusruuhkan mukaan ja on normaalisti noin 5-7 viikkoa tilauksesta, mikäli tuohon ajankohtaan ei satu Joulua, Pääsiäistä, kesälomakautta tai muuta vastaavaa suomalaisen kalenterin säännöllisesti sekoittavaa asiaa. Tarkan toimituspäivämäärän saat, kun tilaussopimus on allekirjoitettu.

Joissakin harvinaisissa tapauksissa toimitusaikaan saattaa tulla muutoksia tuotannollisista yms. syistä. Mikäli näin tapahtuu, olemme siitä toki yhteydessä saman tien.

HUOM! Vuonna 2020 koko alalla tapahtui äkillinen tilausmäärien romahdus, tuotantolaitoksia ajettiin alas koko Euroopassa ja koko ala miltei pysähtyi hetkeksi. Vuonna 2021 koko keittiöalalle puolestaan tuli valtava tilauspiikki, joka on ruuhkauttanut kaikki kotimaiset tehtaat ja tyhjentänyt kodinkonevarastoja Euroopassa. Tämän vuoksi myös meillä on tällä hetkellä suuria toimitusvaikeuksia ja toimitusaikamme ovat väliaikaisesti venyneet huomattavasti. Viimeisimmät tiedot toimitusajoistamme saat myymälöistämme.


Toimitustapa

Helnon keittiökalusteet toimitetaan pääsääntöisesti kasattuina, poislukien korkeat komerot, jotka toimitetaan osina. Helnon keittiökalusteet toimitetaan sisäänkannettuna, ellei muuta sovita. Sisäänkanto koskee myös Helnon kautta tilattuja kodinkoneita, poikkeuksena SMEG-merkkiset kodinkoneet, joille emme maahantuojasta riippuvista syistä pysty sisäänkantoa järjestämään.

Sisäänkanto ei koske sellaisia toimitusosoitteita, jotka sijaitsevat venekuljetuksen päässä. Tällöin toimitus tapahtuu venerantaan ja vesikuljetus jää asiakkaan vastuulle.


Kaupan ehdot

Noudatamme keittiökalusteiden kaupassa Rakennusteollisuus RT:n laatimia ja Kuluttaja-asiamiehen tarkastamia ja hyväksymiä Rakennuspuusepäntuotteiden Kuluttajakaupan Yleisiä Sopimusehtoja. Ne voit lukea täältä.