Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

HELNO Kallio

HELNO Kallio-keittiömallin henki on lainattu HELNO:n omasta historiasta 1940-50-luvuilta. Klassinen muotokieli yhdistyy nykyaikaiseen käytettävyyteen ja tinkimättömään laatuun. Kallio-keittiö on raikas ja selkeä kokonaisuus, joka ei menetä viehätystään sisustustrendien vaihteluissa.

Kuvan puhtaanvalkoista Kallio-keittiötä on maustettu messinkisin ja mustin yksityiskohdin. Helnon messinkivetimet ovat aitoa messinkiä, eivätkä markkinoilla yleistä jäljitelmää. Aito messinki patinoituu kauniisti ikääntyessään. Kuvan keittiön tasot ovat valkoista korkeapainelaminaattia öljytyllä massiivitammireunalistalla.

Malliston perinteistä lankavedintä HELNO käytti kalusteissaan jo 1940-luvulla. Lankavetimiä löytyy mallistosta messinkisiä ja niklattuja.

Kuvan taso on Helnon täysvaneritaso valkoisella pinnalla.

Täysvaneritasot ovat HELNO:n erikoisuus. HELNO käytti vastaavaa rakennetta työpöydissään jo 1940 -luvulla. Suomalainen koivuvaneri on kestävää, laadukasta ja kaunista. Korkeapainelaminaatilla päällystetty taso kestää käyttöä ja on helppo pitää siistinä. Pintalaminaatin väri on valittavissa useista vaihtoehdoista.
Värillä on väliä. HELNO Kallio -keittiötä saa useissa väreissä, jolloin kokonaisuus saadaan sopimaan erilaisiin ympäristöihin. Vakiovärien lisäksi voidaan väri valita erikoistilauksena Tikkurilan Symphony -värikartasta.