Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €

HELNO Kallio

HELNO Kallio-keittiömallin muotokieli on lainattu HELNO:n omasta historiasta 1940-50-luvuilta. Ajaton muotokieli yhdistyy nykyaikaiseen käytettävyyteen ja tinkimättömään laatuun. Kallio-keittiö on raikas ja selkeä kokonaisuus, joka ei menetä viehätystään sisustustrendien vaihteluissa.

helno_kallio14_02_640.jpg

HELNO Kallio -ovet ovat sileät ja saatavissa eri väreissä tai lakatulla puupinnalla. Myös vetimet voi valita useista vaihtoehdoista. Perinteistä lankavedintä HELNO käytti kalusteissaan jo 1940-luvulla.

Kuvan SMEG-kodinkoneet löytyvät HELNO:n valikoimista.

 

helno_kallio_02_640.jpg

Täysvaneritasot ovat HELNO:n erikoisuus. HELNO käytti vastaavaa rakennetta työpöydissään jo 1940 -luvulla. Suomalainen koivuvaneri on kestävää, laadukasta ja kaunista. Korkeapainelaminaatilla päällystetty taso kestää käyttöä ja on helppo pitää siistinä.

helno_kallio_04_640.jpg

Värillä on väliä. HELNO Kallio -keittiötä saa useissa väreissä, jolloin kokonaisuus saadaan sopimaan erilaisiin ympäristöihin. Kuvan hillitty 50-luvun turkoosi on yksi useista vaihtoehdoista. Vakiovärien lisäksi voidaan väri valita erikpoistilauksena Tikkurilan värikartasta. Kuvan pöytätasot ovat valkaistua tammea ja allas valkoista kivimassaa. Vasemman alaoven takana on integroitu astianpesukone.