Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €

HELNO Kallio


HELNO Kallio-keittiömallin henki on lainattu HELNO:n omasta historiasta 1940-50-luvuilta. Klassinen muotokieli yhdistyy nykyaikaiseen käytettävyyteen ja tinkimättömään laatuun. Kallio-keittiö on raikas ja selkeä kokonaisuus, joka ei menetä viehätystään sisustustrendien vaihteluissa.


Täysvaneritasot ovat HELNO:n erikoisuus. HELNO käytti vastaavaa rakennetta työpöydissään jo 1940 -luvulla. Suomalainen koivuvaneri on kestävää, laadukasta ja kaunista. Korkeapainelaminaatilla päällystetty taso kestää käyttöä ja on helppo pitää siistinä.

helno_kallio_02_640.jpg

HELNO Kallio -ovet ovat sileät ja saatavissa eri väreissä. Malliston perinteistä lankavedintä HELNO käytti kalusteissaan jo 1940-luvulla.


Värillä on väliä. HELNO Kallio -keittiötä saa useissa väreissä, jolloin kokonaisuus saadaan sopimaan erilaisiin ympäristöihin. Kuvan hillitty 50-luvun turkoosi on yksi useista vaihtoehdoista. Vakiovärien lisäksi voidaan väri valita erikoistilauksena NCS-värikartasta. Kuvan pöytätasot ovat valkaistua tammea ja allas valkoista kivimassaa. Vasemman alaoven takana on integroitu astianpesukone.