Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €

HELNO Töölö

HELNO Töölö-keittiömalli on ennenkaikkea ajaton. Sen suunnittelussa on yhdistetty vaikutteita funktionalismista 1970-luvun kautta moderniin tanskalaiseen keittiösuunnitteluun. Töölö-keittiömallissa nykyaikainen käytettävyys yhdistyy pelkistetyn ajattomaan muotokieleen, joka ei ole trendien heittelyiden armoilla.

Upotettu vedinura luo selkeyttä. Kun vetimet on karsittu näkyvistä, lopputulos on huonekalumainen. Kuvan keittiön kodinkoneet ovat SMEGin klassista mallisarjaa ja saatavissa HELNOsta.

Vedinura on maalattu saumattomasti oven sävyyn. Värivaihtoehtoja on useita, vakiovärien lisäksi voi erikoistilauksena valita minkä tahansa sävyn NCS-värikartasta. Lopputulos on siisti ja kestävä. Vedinura on tarvittaessa helppo pyyhkäistä puhtaaksi.


Kuvan keittiön tasot ovat kierrätysmateriaalipohjaista Durat-massiivimuovia, joihin on tarjolla useita värisävyjä. HELNO:n keittiöihin on saatavilla monia tasomateriaaleja, kuten massiivipuuta, vaneria, terästä ja laminaattia sen useissa muodoissaan.

Laadukkaalla vaimennuksella varustetuilla laatikostomekanismeilla säilytyskokonaisuus on tehokas, helppokäyttöinen ja kestävä. Sokkelitila voidaan ottaa hyötykäyttöön sokkelilaatikoiden avulla. Kuvassa Gram-induktiotaso ja mikroaaltouuni, jotka löytyvät HELNOn valikoimista.