Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €

HELNO Töölö

HELNO Töölö-keittiömalli on ennenkaikkea ajaton. Sen suunnittelussa on yhdistetty vaikutteita funktionalismista 1970-luvun kautta moderniin tanskalaiseen keittiösuunnitteluun. Töölö-keittiömallissa nykyaikainen käytettävyys yhdistyy pelkistetyn ajattomaan muotokieleen, joka ei ole trendien heittelyiden armoilla.


Upotettu vedinura luo selkeyttä. Kun vetimet on karsittu näkyvistä, lopputulos on huonekalumainen. Kuvan keittiön kodinkoneet ovat SMEGin klassista mallisarjaa ja saatavissa HELNOsta.

Vedinura on maalattu saumattomasti oven sävyyn. Värivaihtoehtoja on useita, vakiovärien lisäksi voi erikoistilauksena valita minkä tahansa sävyn NCS-värikartasta. Lopputulos on siisti ja kestävä. Vedinura on tarvittaessa helppo pyyhkäistä puhtaaksi.

Kuvan vihreän keittiön tasot ovat kierrätysmateriaalipohjaista Durat-massiivimuovia, joihin on tarjolla useita värisävyjä. HELNO:n keittiöihin on saatavilla monia tasomateriaaleja, kuten massiivipuuta, vaneria, terästä ja laminaattia sen useissa muodoissaan.

Laadukkaalla vaimennuksella varustetuilla laatikostomekanismeilla säilytyskokonaisuus on tehokas, helppokäyttöinen ja kestävä. Sokkelitila voidaan ottaa hyötykäyttöön sokkelilaatikoiden avulla.

Keittiö on usein mahdollista sijoittaa myös muuten kuin perinteisesti seiniä pitkin. Kuvan sinisessä Töölö-keittiössä on tilaan rakennettu saareke, joka mahdollistaa työskentelyn useammasta suunnasta yhtä aikaa. Poikkeavan asettelun lisäksi huonekalumaisuutta tuovat yläkaapistojen puuttuminen ja avoimeksi jätetyt sokkelitilat sekä se, että komerorivistöä ei ole jatkettu kattoon asti. Niemekkeen päädyssä oleva käyttöastiahylly on suurtalouskeittiössä käytetty yksityiskohta.

Niemekkeeseen on valittu Aspira Airforce -induktiotaso, jossa on sisäänrakennettu liesituuletin, jolloin tila pysyy avarana, kun niemekkeen päällä ei ole tavanomaista saarekeliesituuletinta. Tasot ovat kompaktilaminaattia, joka on kestävää ja vaivatonta pitää siistinä.

Näyttävät kodinkoneet ovat hyvä vaihtoehto kodinkoneiden piiloonintegroimiselle. Komerorivistöön on upotettu tanskalaisen Gramin 6000-sarjan jääkaappipakastinyhdistelmä sekä Platinum-sarjan pyrolyysiuuni ja sen yläpuolelle saman sarjan kiertoilma-mikroaalto-yhdistelmäuuni. Niemekkeeseen sijoitettu teräksinen astianpesukone on myös Gramin valikoimista ja varustettu kolmella pesukorilla. Kaikki tämän keittiön kodinkoneet löytyvät Helnon valikoimista.