Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €

HELNO Töölö

HELNO Töölö-keittiömalli on puhtaasti ajaton. Sen suunnittelussa on yhdistetty vaikutteita funktionalismista 1970-luvun kautta moderniin tanskalaiseen keittiösuunnitteluun. Töölö-keittiömallissa nykyaikainen käytettävyys yhdistyy pelkistetyn ajattomaan muotokieleen, joka ei ole trendien heittelyiden armoilla.

helno_toolo_06_640.jpg

Upotettu vedinura luo selkeyttä. Kun vetimet on karsittu näkyvistä, lopputulos on huonekalumainen.

Vedinura on maalattu saumattomasti oven sävyyn. Värivaihtoehtoja on useita, vakiovärien lisäksi voi erikoistilauksena valita minkä tahansa sävyn Tikkurilan värikartasta. Lopputulos on siisti ja kestävä. Vedinura on tarvittaessa helppo pyyhkäistä puhtaaksi.

Kuvan keittiön tasot ovat kierrätysmateriaalipohjaista Durat-massiivimuovia, joihin on tarjolla useita värisävyjä. HELNO:n keittiöihin on saatavilla monia tasomateriaaleja, kuten massiivipuuta, vaneria, terästä ja laminaattia.

Laadukkaalla vaimennuksella varustetuilla laatikostomekanismeilla säilytyskokonaisuus on tehokas, helppokäyttöinen ja kestävä. Sokkelitila voidaan ottaa hyötykäyttöön sokkelilaatikoiden avulla. Kuvassa Gram-induktiotaso ja mikroaaltouuni, jotka ovat myös saatavissa HELNO:n keittiöliikkeestä.