Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Maksutavat

1. maksukortti tai verkkopankki

Helnon verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä maksukorteilla tai verkkopankin kautta. Yrityksellämme ei ole pääsyä asiakkaan verkkopankki- tai korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

2: Ennakkomaksu tilisiirrolla

Mikäli et halua maksaa maksukorteilla, ota yhteyttä Helnon asiakaspalveluun www.helno.fi-sivuston yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro, mitä haluat tilata. Muista laittaa viestiin myös toimitusosoite sekä yhteystietosi. Laskemme sinulle hinnan tilauksellesi toimituskuluineen ja lähetämme sinulle sähköpostitse tilinumeron ja viitenumeron, joiden avulla voit maksaa tilauksesi sinulle sopivana ajankohtana. Lähetämme tuotteet, kun maksu on saapunut tilillemme. 

palautusoikeus

Kaikkia helnon tuotteita koskee kuluttajasuojalain mukainen neljäntoista päivän palautusoikeus.

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Tuotteen pakkauksen avaaminen, kasattavan tuotteen kasaaminen tai muu tuotteen myyntikuntoon vaikuttava teko kuitenkin mitätöi palautusoikeuden. Palautettavaa tuotetta ei siis saa ottaa käyttöön missään muodossa.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ota ensin yhteyttä Helnon asiakaspalveluun www.helno.fi-sivuston yhteydenottolomakkeen kautta, jolloin saat tarkemmat ohjeet tuotteen palauttamisesta. Samalla sovitaan tuotteen hinnan hyvittämisestä tilillesi.

Etukäteen sopimatta lähetettyjä lähetyksiä emme lunasta emmekä ota niistä vastuuta. Tällaiset lähetykset palautuvat lähettäjälle hänen omalla kustannuksellaan. Tuote on pakattava huolellisesti. Helno ei vastaa tuotteelle palautuksen aikana syntyneistä lisävahingoista.

 

Takuu

Helno vastaa siitä, että kaikki myytävät tuotteet ovat toimitushetkellä virheettömiä ja käyttötarkoitukseensa soveltuvia. Tuotteet on suunniteltu kestämään oikein käytettyinä ja hoidettuina pitkään.

Myyjän tuotevastuu ei kata virheellisen tai käyttöohjeiden vastaisen käytön aiheuttamia vikoja tai normaalia kovemmasta käytöstä johtuvan kulumisen aiheuttamia vikoja.

Mikäli vastaanottaessani tuotetta huomaat sen vaurioituneen kuljetuksessa, ota mahdollisuuksien mukaan vaingoittuneesta pakkauksesta kuva. Ota tämän jälkeen yhteyttä Helnon asiakaspalveluun  www.helno.fi-sivuston yhteydenottolomakkeella.

Ennen yhteydenottoa takuuasioissa, pyydämme ystävällisesti tutustumaan huolellisesti tuotteen mahdollisiin käyttöohjeisiin. Takuuasioissa ota yhteyttä www.helno.fi-sivuston yhteydenottolomakkeella.