Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

HELNO Lauttasaari

Lauttasaari -keittiömalli edustaa tyyliltään skandinaavista 50-lukua. Helnolle tyypillisesti sen pääosassa pilkistää puu. Lauttasaaren on suunnittelut Asmo Noronen. "Lapsena ihailin kaunislinjaisia vanhoja puisia moottoriveneitä Jyväskylän satamassa. Kun nyt aikuisempana näin sellaisen Lauttasaaren venesatamassa, sain idean tästä keittiömallistosta. Veneen askeettisen kaunis selkeys, puinen pinta ja kimalteleva meri näkyvät nyt varsinkin malliston vetimissä ja välitilassa", kertoo malliston suunnittelija Asmo Noronen. "Uskon ajattomaan kauneuteen, en trendeihin. Suunnittelen järkevänhintaisia keittiöitä, jotka kestävät muodeista riippumatta kauniina vuosikymmeniä. Myös Lauttasaaren materiaalit kestävät käytössä. Vetimet ja tason reunat ovat massiivitammea, joka patinoituu kauniisti."

Tämän valkoisen Lauttasaari-keittiön saarekkeeseen on upotettu perinteinen tupla-allas, jonka takana on lasinen roiskesuoja. Taso on tummanharmaata korkeapainelaminaattia öljytyllä massiivitammireunalistalla.

Helnon Lauttasaari-mallistoon kuuluu välitilalevy, joka on aivan uudenlainen yhdistelmä Helnolle ominaista vaneria, tammiviilua ja modernia korkeapainelaminointitekniikkaa. Helno ei käytä puujäljitelmiä mallistoissaan.

Tämän neutraalinharmaan Lauttasaari-keittiön taso on reunalistoitettu massiivipuulistalla, joka on öljyttyä tammea. Pinta on kovaa käyttöä kestävää korkeapainelaminaattia, johon on saatavissa useita eri pintakuoseja.

Astiakaapissa on yhdistetty Munkkivuori-malliston tammiviiluovet Lauttasaari-malliston vetimiin ja tasoon.

Tässä Lauttasaari-keittiössä massiivitammiset tasot antavat ylellisen tunnelman ja yhdistyvät luontevasti Lauttasaari-malliston massiivitammisiin vetimiin.

Luonnonvärisen tammen ja valkoisen yhdistelmä antaa tilaa käyttää värejä muualla keittiössä rohkeasti ilman, että kokonaisuudesta tulee rauhaton.

Tammi on erittäin kova puulaji ja se kestää hyvin käytössä. Aitojen puumateriaalien etu jäljitelmiin verrattuna on se, että vuosien käytön jälkeen ne patinoituvat kauniisti, eivätkä jäljitelmien tavoin kulu rumasti