Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €

HELNO Munkkivuori

Helnon Munkkivuori-keittiömalli on yhdistelmä nykyaikaista toiminnallisuutta ja 60-luvun modernistista tyyliä. Tyylin perusteet on lainattu nimensä mukaisesti Helsingin Munkkivuoren suunnittelua leimanneesta metsäkaupunki-ajattelusta.
Munkkivuori-keittiön tyyliä leimaa luonnollisuuden ja teknisyyden tasapaino. Näyttävä tammi voimakkaine syykuvioineen ei näytä raskaalta, kun sen vastaparina on eleettömän viileä teräs. Tammen luonnollinen syykuviointi on Munkkivuori-keittiössä kasvusuuntansa mukaisesti pystyssä ja sen hienoa sävyä ei ole jälkikäteen keinotekoisesti sävytetty.
Keittiön muotokieli on metsäkaupunki-periaatteiden mukaisesti selkeän geometrinen, jotta se ei kilpaile puunsyiden oman luonnollisen muotokielen kanssa. ”Munkkivuori on hienostunut, mutta ei hienosteleva”, tiivistää malliston suunnittelija, Teollinen Muotoilija Asmo Noronen.

Helnon periaatteiden mukaisesti myös Munkkivuori on suunniteltu pitkäikäisiksi. Rakenneratkaisut ja materiaalit on toteutettu kestämään käyttöä. Helnon tuotteissa käytetään mahdollisimman paljon kotimaisia ja parhaat sisäilmapäästöluokat täyttäviä materiaaleja, joiden hiilijalanjälki on matala. Helnon keittiöt suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa ja niille on myönnetty Avainlippu ja Design From Finland -merkit.

Viileän eleetön teräs on luoteva pari tammelle.

60-luvulta tuttu rakolaatikosto tekee paluun Munkkivuori -keittiömallistossa.

Laatikostojen sisällä olevat lokerikot ovat tammea. Käytönnöllinen ja silti kaunis valinta.

Terästaso taittuu ylös seinälle muodostaen suojan roiskeita vastaan.

Stalan Tailor Made -terästaso. Perinteinen ratkaisu on yhä ajankohtainen ja toimiva. Damixan hana harjatulla teräspinnalla istuu kokonaisuuteen täydellisesti.

Munkkivuori -malliston vetimet ovat ruostumatonta terästä. Yksinkertainen muoto on ajaton.

HELNO Munkkivuori -keittiö yhdistelee vaikuteita 60-luvulta nykypäivään.