Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €

HELNO Tapiola

HELNO:n Tapiola -keittiömallin inspiraationa on toiminut Tapiolan puutarhamainen kaupunkirakentaminen. Tapiola-keittiö on ilmeeltään eleetön ja rauhallinen.

helno_tapiola_03_640.jpg

"Inspiraatio Tapiola-mallin rauhoittavalle mittakaavalle löytyi Tapiolan puutarhakaupungin suunnittelua johtaneen Aarne Ervin arkkitehtuurista. Konstailematonta luonnonmukaisuutta Tapiola-malliin tuo keittiön näkyvissä osissa metallin sijaan käytetty kotimainen koivu.", kertoo malliston suunnittelija Asmo Noronen.

helno_tapiola_04_640.jpg

"Koivu on todella kestävä ja pitkäikäinen materiaali. Se on materiaalina lämmin ja kaunis. Koivua on miellyttävä koskea. Suomalaisessa muotoilussa on pitkät perinteet koivun käytöstä sisustus- ja kalustemateriaalina. Toisin kuin jotkin muodikkaat ”kovat puulajit”, joiden alkuperä jättää epäilyille sijaa, koivu on eettinen, taatusti lähellä syntynyt materiaali.", Noronen jatkaa.

helno_tapiola_01_640.jpg

Tapiola on saatavissa useissa vakioväreissä, sekä erikoistilauksena missä tahansa Tikkurilan värikartan sävyssä. Kuvan keittiön hana ja kodinkoneet ovat tanskalaisia, hana Damixan ja koneet Gramin mallistoista. Molemmat merkit löytyvät Helnon valikoimista.